Tillbakablick - Museets invigning 2013

Den 30:e juni 2013 slog museet upp portarna för första gången. Då var bara den första delen av museet klar efter mycket byggande, målande och barnvagnsbärning.

Vädergudarna var med oss och här klipper den stolta intendent/ägaren av museet av bandet, som naturligtvis består av små barnvagnsbilder, och förklarar museet invigt.

Bandklippning

Efter detta serverades kaffe, dricka och tilltugg och invigningsgästerna lät sig väl smaka. Efter, eller före kaffet kunde man gå runt och titta på utställningen.

GästerFika

Första delen av museet som var färdig (nästan :) )  blev väldigt uppskattat. Det fanns många vagnar från olika tillverkare och olika tidsepoker att titta och känna på. Trots att det var lite trångt var stämningen på topp.

Utst.1m1

Det blev en lyckad dag och många lyckönskningar i den nya gästboken. Alla verkade nöjda och nervositeten inför dagen kunde läggas åt sidan. Museet hade infriat gästernas förväntningar och lite till.